ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από του ακόλουθους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.

 

α. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας:

Το κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και διάφορες υπηρεσίες πληρωμών μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών της δημοφιλούς πύλης πληρωμών VIVAWALLET.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον ειδικό αναγνωριστικό τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Η χρέωση στον συγκεντρωτικό λογαριασμό της τράπεζας σας θα εμφανίζεται με αναφορά στο όνομα SIMERON.

Verified by Visa | Mastercard Secure

 

β. Πληρωμή με αντικαταβολή:

Πληρώστε τον υπάλληλο της υπηρεσίας μεταφορών που προτιμάτε, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα με πρόσθετη επιβάρυνση ανεξαρτήτως ποσού ή όγκου παραγγελίας, η αξία της οποίας εμφανίζεται στο αντίστοιχο πλαίσιο επιλογής πληρωμής πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

γ. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προέμβασμα):

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας όπως εμφανίζονται παρακάτω.

ALPHA BANK > IBAN: GR26-0140-3460-3460-0210-1052-550

ETE > IBAN: GR72-0110-1560-0000-1565-9352-536

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email payments@smokingpaper.gr.

Προκειμένου για την αναγνώριση της συναλλαγής απαιτείται η αναφορά και καταγραφή του ονόματος σας στην απόδειξη κατάθεσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε στην κατοχή σας ονομαστική απόδειξη κατάθεσης, απαιτείται η αποστολή της μέσω e-mail προς payments@smokingpaper.gr . Η αδυναμία τήρησης των όρων πληρωμής με προέμβασμα συνεπάγεται καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας σας ή και ακύρωση της.