ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από του ακόλουθους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.

 

α. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών ePOS Paycenter της τραπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της δημοφιλούς πύλης πληρωμών Paypal.

Verified by VisaMastercard Secure

β. Πληρωμή με αντικαταβολή:

Πληρώστε τον υπάλληλο της υπηρεσίας μεταφορών που προτιμάτε, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα με πρόσθετη επιβάρυνση ανεξαρτήτως ποσού ή όγκου παραγγελίας, η αξία της οποίας εμφανίζεται στο αντίστοιχο πλαίσιο επιλογής πληρωμής πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

γ. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προέμβασμα):

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας όπως εμφανίζονται παρακάτω.

ALPHA BANK > IBAN: GR26-0140-3460-3460-0210-1052-550

ETE > IBAN: GR72-0110-1560-0000-1565-9352-536

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email you@smokingpaper.gr.

Προκειμένου για την αναγνώριση της συναλλαγής απαιτείται η αναφορά και καταγραφή του ονόματος σας στην απόδειξη κατάθεσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε στην κατοχή σας ονομαστική απόδειξη κατάθεσης, απαιτείται η αποστολή της μέσω e-mail προς you@smokingpaper.gr . Η αδυναμία τήρησης των όρων πληρωμής με προέμβασμα συνεπάγεται καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας σας ή και ακύρωση της.