ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κάντε την αγορά σας με σιγουριά και εμπιστοσύνη από το κατάστημά μας. Η εταιρεία μας (SIMERON) είναι διαπιστευμένη ως επίσημος αντιπρόσωπος της οικογένειας προϊόντων Miquel y Costas & Miquel Α.Ε. από το 1996

 ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ SMOKING 

Quality-Badge-2.png

Τα χαρτάκια στριφτού Smoking καθώς και οι άλλες εξειδικευμένες μάρκες τσιγαρόχαρτων του οίκου Miquel y Costas & Miquel S.A. (MCM), παρασκευάζονται με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας και υπόκεινται σε ενδελεχή δειγματοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι και την τελική συσκευασία.

 

Όλα τα χαρτάκια στριφτού της Miquel y Costas & Miquel συσκευάζονται σε κουτί από ανακυκλώσιμο χαρτί και επιπλέον προφυλάσσονται με ερμητικά κλειστή διάφανη μεμβράνη. Έτσι διασφαλίζεται ότι το προϊόν που παραλαμβάνετε δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις και ότι είστε οι μοναδικοί αποδέκτες των ποιοτικών χαρακτηριστικών που προβλέπει η MCM.

 

 

 

 ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ SMOKING 

Τα Smoking ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

 

Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που πιστοποιούν τη γνησιότητα των τσιγαρόχαρτων Smoking και που σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε πάντα.

 

 

Smoking-Booklet-Guarantee-Sheet-rot

Αγγίξτε τη συσκευασία
Όλα τα χαρτάκια στριφτού έχουν ανάγλυφη επιφάνεια στο εξωτερικό της συσκευασίας τους.

Smoking-Watermark-circle

Δείτε το φύλλο γνησιότητας
Το αρχικό φύλλο κάθε συσκευασίας φέρει τη σφραγίδα ποιότητας Smoking.

Παρατηρήστε κάθε χαρτάκι
Κάθε χαρτάκι πιστοποιείται με διακριτικό, χαρακτηριστικό υδατογράφημα Smoking.

 

 

 ΔΕΣΜΕΥΣΗ SIMERON 

 Εγγυούμαστε  για την άριστη  ποιότητα  των προϊόντων που  παραλαμβάνετε .

Σας εξασφαλίζουμε την αξία των αγορών που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχοντας σας το δικαίωμα για...

 

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ 

 

Διαβάστε αναλυτικότερα για την

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ