ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με μία από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες μεταφορων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

 1. Απλή ταχυδρομική αποστολή με ΕΛΤΑ
 2. Εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX courier

Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών ίσως απαιτηθεί επικοινωνία με την υπηρεσία courier για περαιτέρω διευκρινήσεις ή συνεννόηση σας.
Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Η παραγγελίες της Αττικής αποστέλλονται συνήθως εντός 1-2 ημερών και της επαρχίας εντός 1-3 εργασίμων ημερών.

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τη 13:00 Δευτέρα ως Παρασκευή και η SIMERON αποστέλλει την παραγγελία σας:

 1. την επόμενη εργάσιμη μέρα στις πόλεις:
 • Αθήνα*
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Λάρισα
 • Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρέθυμνο)

Για τις περιοχές της Κρήτης προκειμένου να γίνει παράδοση την επόμενη εργάσιμη η παραγγελία πρέπει να έχει καταχωρηθεί έως τις 12:30μ.μ.

 1. Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών) , νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας για αποστολή των προϊόντων ορίζεται στα 20,00 € (αξία προϊόντων).

ΕΛΤΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ)
ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εως 100 € Άνω των 100 €
ΑΤΤΙΚΗ 3,50 € ΔΩΡΕΑΝ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 3,50 € ΔΩΡΕΑΝ
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 3,50 € ΔΩΡΕΑΝ
 

 

SPEEDEX COURIER (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ)
ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εως 100 € Άνω των 100 €
ΑΤΤΙΚΗ 6,00 € ΔΩΡΕΑΝ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 11,00 € ΔΩΡΕΑΝ
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 11,00 € ΔΩΡΕΑΝ
 

Οι αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν τη νόμιμη επιβάρυνση ΦΠΑ
Σημειώσεις

 • Για παραγγελίες που λαμβάνονται ως τη 13:00, η εκτέλεση και δρομολόγηση της αποστολής τους πραγματοποιείται κατά κανόνα την ίδια ημέρα
 • Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου συνεννόηση με το κατάστημα.
 • Για το επίσημο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων δικτύου ταχυμεταφορών ισχύουν οι μέρες και ώρες που ορίζονται από τον μεταφορέα κατα περίπτωση. Ωστόσο οι ώρες μπορεί να διαφοροποιούνται ανά σημείο και συνιστούμε να επικοινωνείτε και με το τοπικό σας κατάστημα.
 • Για ειδικές υπηρεσίες διανομής όπως προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, παράδοση Σάββατο ή σε εθνικές εορτές και αργίες ισχύουν ειδικές επιπλέον χρεώσεις και εκτελούνται κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης τις εκάστοτε υπηρεσίας ταχυμεταφορών.
 • Οι αναφερόμενοι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και αφορούν εργάσιμες ημέρες (Δευτ-Παρ) από την ημερομηνία και ώρα λήψης της παραγγελίας σας.
 • Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.